© 2018 RELAX WITH FLOXX

SLUISSTRAAT 12 / 3000 LEUVEN / INFO@FLOXX.BE

  • Facebook Floxx

Door de site te gebruiken verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

Disclaimer
De inhoud van deze website vervangt de raad van je arts niet. Je vindt hier geen medische behandeling of medisch advies. Zelf zijn wij geen artsen, geen psychologen.

Je vindt hier geen langdradige therapie. Wij werken via het zelfhulp principe, zonder afhankelijkheid. Wanneer je vragen hebt over je gezondheid dien je daar steeds eerst met je arts over te praten. Negeer nooit de raad van je arts of wacht niet om met hem contact op te nemen. De nieuwsbrief en alles wat je op deze site vindt kan en zal geen ziektes genezen. We kunnen niet iedereen helpen en de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Stress en stress symptomen overwinnen vergt tijd en moeite.

Auteursbescherming

De aangeboden programma's zijn auteursrechtelijk beschermd. Elke vorm van duplicatie, uitlenen of verspreiden van de inhoud is strikt verboden en wordt strafrechterlijk vervolgd.
 

De informatie op deze site, in de nieuwsbrieven en in de aangeboden cursussen mag ook niet herbruikt/overgenomen worden zonder de schriftelijke toestemming van de auteur. Inbreuken hierop kunnen aangeklaagd worden.

De prijs van het programma staat voor de persoonlijke licentie die je koopt om onbeperkt van het programma naar de bestanden te kijken en deze te gebruiken. Het is niet toegestaan deze bestanden verder door te verkopen, te kopiëren of uit te lenen, noch tijdens, noch na het programma. 

 

Aansprakelijkheid

Deze site biedt een alternatieve methode aan. Deze methode vervangt het bezoek aan je arts niet. Voor fysieke problemen dien je steeds ook langs je arts te gaan.

Deze site biedt geen medisch advies.

 

Relaxwithfloxx.com noch Julie of Sofie kunnen aansprakelijk gesteld worden voor de mogelijke gevolgen die het gebruiken van de site, de nieuwsbrieven, de video’s of de programma's met zich meebrengen. 

Garantie

Een bepaald resultaat kan nooit gegarandeerd worden. De methode is met de grootste zorg ontwikkeld.

GDPR en privacybeleid van toepassing.

 

Contacteer ons gerust met verdere vragen.