© 2018 RELAX WITH FLOXX

SLUISSTRAAT 12 / 3000 LEUVEN / INFO@FLOXX.BE

  • Facebook Floxx

DE WETENSCHAP ACHTER HARTCOHERENTIE 

 

WERK JIJ IN HET ONDERWIJS?
Hier vind je verschillende studies waarbij hartcoherentie-training o.a. wordt ingezet om stress & burn-out, angst en depressie bij studenten te verminderen en cognitieve vermogens bij kinderen met ADHD te verbeteren. 

https://www.heartmathbenelux.com/blog/blog.php…

 

 

WERK JIJ IN DE ZORG?
Hier vind je verschillende studies waarbij hartcoherentie-training o.a. wordt ingezet om stress en angst te reguleren, om chronische pijn te verminderen, om chronische vermoeidheid te verminderen en als aanvullende behandeling bij depressie en PTSS. 

https://www.heartmathbenelux.com/blog/blog.php…

 

 

WERK JIJ BIJ DE POLITIE, JUSTITIE OF DEFENSIE?
Hier vind je verschillende studies waarbij hartcoherentie-training o.a. wordt ingezet om PTSS te verminderen of zelfs te voorkomen, de veerkracht van ‘SWAT’ teams te verbeteren en stress te verminderen onder gevangenisbewaarders. 

https://www.heartmathbenelux.com/blog/blog.php…

 

 

WERK JIJ IN HET BEDRIJFSLEVEN?
Hier vind je verschillende studies waarbij hartcoherentie-training o.a. wordt ingezet om angst- en slaapklachten te verminderen onder werknemers en om de zorgkosten per werknemer te verlagen.

https://www.heartmathbenelux.com/blog/blog.php…

 

 

Daarnaast kun je ook zoeken op specifieke woorden, zoals b.v.:
• Bloeddruk 
• Depressie
• Hartpatiënten 
• Sportprestaties 
• Podiumangst

 

Ben je geïnteresseerd in onze onderzoeken naar Sociale en Globale coherentie dan kun je die hier vinden. https://www.heartmathbenelux.com/blog/blog.php…

Met het categoriseren van het wetenschappelijk onderzoek hebben wij een volgende stap gezet in het vernieuwen van onze website.